Köpa begagnade böcker

Har din favoritbok utgått hos alla förlag och verkar omöjlig att få tag i? Då får du helt enkelt försöka få tag i den begagnad. Mina favoritställen för det ändamålet är second hand-butiker t.ex. Myrorna och Erikshjälpen, där det brukar vara väldigt billigt och finnas ett stort utbud. Dock är det ju lite tids- och energikrävande att springa runt till olika butiker och leta - lösningen då stavas i-n-t-e-r-n-e-t.
Några av mina favoritsajt för shopping av begagnade böcker:
* Klassikern Blocket, framförallt användbart då du söker en hel serie böcker (se upp så inte fraktkostnaden kommer som en kalldusch bara, sök lokalt i första hand så kan du hämta!)
* Om du inte har något emot auktion som shoppingform så är Tradera ett bra alternativ där du kan få din favoritbok till ett riktigt fyndpris om du har tur - och lite is i magen ;)
* En renodlad boksajt är Boknätet som samlat ihop sortimentet hos ett flertal olika antikvariat och liknande och gjort det sökbart - mycket smidigt!

Vilka är dina favoritsajter eller affärer? Tipsa gärna!

Uppdaterat

080507: Nya boktips i listorna Om djur, Verklighetsbaserat diverse och Sexuellt utnyttjande/övergrepp. Har också lagt in fler länkar till författar-hemsidor.

Världsbokdagen i efterskott

Det var ju Världsbokdagen den 23:e april, jag "firade" genom att gå tipspromenad på biblioteket, vilket resulterade i att jag vann en bok - "Livets vatten" av Inger Alfvén. :) Återkommer med synpunkter när jag läst den, har fortfarande ett par av mina inköp från AdLibris kvar att läsa först. Idag har jag läst ut "Lär dig tala med djur" av Pehr Trollsveden. Verkar vara en lärorik bok för den som vill lära sig djurkommunikation.

RSS 2.0